Colecția de privilegii dedicate comunității alto

Maib este încântată să anunțe despre dezvoltarea continuă a experiențelor selecte create pentru comunitatea alto, lansând colecția de privilegii alto.

În cadrul acesteia, clienții alto vor fi răsfățați cu o paletă largă de beneficii care pot fi accesate prin efectuarea cumpărăturilor cu oricare card premium de la maib la partenerii din segmentul premium.

Partenerii premium ai comunității alto vor asigura oferte și experiențe care să completeze stilul și rafinamentul comunității alto, fie că este vorba despre eleganța unei experiențe la un hotel de top sau despre accesul la evenimente exclusiviste. Fiecare detaliu al colecției a fost conceput pentru a oferi un sentiment unic de rafinament și stil, care să răspundă și depășească așteptările clienților. Descoperă partenerii premium ai comunității alto și lasă-te răsfățat de experiențe unice, exclusiviste:

 


Restaurante

Berd`s Arome Locale

10%

Fashion

Samsonite

10%

Basel

5%

Home

Divi Trees

10%

Militex

10%

Spa  & health

Spa by Berd's

10%

Vivi spa

10%

Novamed

5%

*Reducerea se oferă instant la plata cu cardul prin terminalul maib și nu poate fi combinată cu alte promoții sau alte carduri de reducere.

Colecția de privilegii alto se va completa pe parcurs!

Maib alto – next level premium banking!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok