Chișinău Big Hearts Marathon te așteaptă! Ai reducere la înregistrare cu cardul Visa de la maib

Cu cardul Visa de la maib te poți bucura de ofertă specială  - 10% la participare în evenimentul sportiv Chișinău Big Hearts Marathon. Grăbește-te să te înregistrezi. Alege distanța potrivită pentru tine și pregătește-te să te bucuri de rezultate frumoase. Oferta este valabilă până pe 24 septembrie.

În cadrul evenimentului, Superlativii din cadrul maib își vor demonstra forța și determinarea! Ca și în fiecare an, la Chișinău Big Hearts Marathon, vor participa mai mulți curajoși din comunitatea maib, activi la superlativ, care sunt gata să-și depășească limitele și să alerge pe diferite distanțe.

Maib susține spiritul sportiv din Republica Moldova. Prin comunitățile interne de alergat, fotbal, tenis, și volei, formate din angajați ai băncii, ne propunem să inspirăm societatea să adopte un mod sănătos de viață.

Chișinău Big Hearts Marathon este unul dintre cele mai importante evenimente sportive din Moldova, care este organizat anual. Mii de participanți se aventurază să alerge pe distanțe de 5, 10, 21 sau 42 de kilometri, iar în acest an are loc a noua ediție.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok