Lounge-Key

Program de acces în zonele lounge în aeroporturile din întreaga lume. 
Indiferent de compania aeriană și clasa de zbor, deținătorii cardurilor alto Visa/Mastercard Platinum sau Mastercard World Elite beneficiază de acces gratuit în peste 1000 de saloane în aeroporturile din peste 120 de țări. Pentru aceasta e necesar la intrare doar de prezentat cardul de plată valabil și tichetul de îmbarcare. 

De asemenea, pentru a intra în salonul VIP puteți utiliza codul QR generat de aplicația Lounge Key. Tot aici veți găsi cele mai apropiate zone lounge, veți afla informații despre serviciile prestate și veți avea posibilitatea să vă gestionați vizitele.

Deținătorii cardurilor Mastercard Platinum si Mastercard World Elite beneficiază de intrări nelimitate în zonele lounge, iar deținătorii cardurilor Visa Platinum – de 2 intrări gratuite/per an.

În zonele lounge veți găsi o atmosferă de confort și liniște, precum și servicii excelente. Saloanele sunt dotate cu tot de ce aveți nevoie pentru odihnă sau lucru, inclusiv Wi-Fi, ziare, gustări și băuturi. Majoritatea zonelor lounge au cabine de duș cu accesoriile necesare. Aplicația Lounge-Key vă va informa despre toate serviciile disponibile într-un anumit salon VIP.

Descărcați aplicația urmând linkul:

App Store      Google Play

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok