Deservire la nivelul alto

Manager personal

Un manager de înaltă calificare în domeniul financiar-bancar va deveni persoana dumneavoastră de încredere în bancă, vă va ajuta să economisiți timp și să găsiți soluția optimă pentru necesitățile financiare.
Cunoscând produsele și serviciile premium, managerul personal vă poate recomanda cele mai potrivite soluții, în funcție de necesități: planificarea călătoriilor, oferte avantajoase de la parteneri, asigurare în călătorii și altele.

Deservire prioritară

Un sistem organizat și bine pus la punct asigură clienților alto deservire fără rând atât la sucursală, cât și prin telefon sau alt canal de comunicare.
Contact Center dispune de o linie de asistență dedicată clienților alto, disponibilă 24/7, iar o echipă bine pregătită va face tot posibilul să vă ajute cu cele mai bune soluții.
În zona de deservire alto aveți posibilitatea de a vă soluționa orice subiecte de ordin bancar fără rând, într-o atmosferă liniștită și plăcută. 

Toate operațiunile într-o singură locație

Prestarea unei game largi de servicii bancare într-un singur loc de către managerul dumneavoastră vă scutește de necesitatea apelării la diferite departamente ale băncii pentru obținerea soluțiilor personalizate.

Serviciul Concierge 24/7

Asistent personal, disponibil 24/7 atât prin telefon, cât și prin aplicațiile de comunicare. Concierge-ul va îndeplini orice solicitare, va oferi informația necesară și va asigura prestarea unei game variate de servicii.

Află mai multe

Carduri premium

Cardurile premium Visa și Mastercard de la alto vă asigură mai multă libertate, oferind asigurare în călătorii, acces la zonele lounge din aeroporturile întregii lumi și un concierge disponibil 24/7 pentru a rezolva o gamă largă de sarcini și a furniza informațiile solicitate.
În același timp, deținătorii cardurilor premium alto beneficiază de reduceri și oferte speciale de la parteneri.

Află mai multe

Zone de deservire confortabile și confidențiale

Zonele dedicate alto și birourile personale ale managerilor premium asigură confidențialitatea întâlnirilor și oferă posibilitatea de a efectua diverse operațiuni bancare într-un singur loc. În timp ce noi efectuăm operațiunile solicitate, puteți savura băuturi răcoritoare sau fierbinți, într-o atmosferă liniștită și confortabilă. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok