Toamna e cum se cuVINe cu maib și Mastercard

A rodit cu premii mari în această toamnă. Poți câștiga o călătorie la Toscana, Italia ca să trăiești din plin „la dolce vita” sau te poți alege cu o călătorie în podgoriile din Barcelona, Spania.

Ți-am pregătit și alte 30 excursii la vinăriile locale, de la noi din țară, pe care le poți câștiga în noua promoție maib și Mastercard: „Toamna e cum se cuVINe”.

Efectuează 4 achitări a câte 400 lei fiecare în cadrul primei etape și visează îndrăzneț la o plecare în Toscana, apoi mai fă 4 cumpărături în etapa a doua și poți câștiga o călătorie în Barcelona. Mai multe achitări cu cardul tău Mastercard de la maib, mai multe șanse de a câștiga și o excursie romantică la una dintre vinăriile din Moldova.

Promoția e valabilă în perioada 4 septembrie -  6 noiembrie.
 
Apropo, în această promoție am decis să oferim șanse egale regiunilor. De aceea, participanții din nordul țării vor candida pentru bogatele vinării nordice, cei din centru vor merge la vinăriile din centru, iar cei din sud vor avea ocazia să viziteze frumoasele vinării de la sudul țării.

O veste la fel de bună este cashbackul majorat de 7% la cardurile maib gama* pentru vinurile procurate de la vinăriile Castel Mimi, Atu Winery și Leuntea-Vin până pe 5 octombrie.

Fă cunoștință cu întregul regulament aici.
*Cashback majorat se oferă la achitarea vinurilor cu cardurile maib gama cu excepție maib junior.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok