Reducere de 7% la Summer Fest cu Visa și maib alto

Două zile de distracție în aer liber, cu muzică bună și emoții intense, vă așteaptă la Summer Fest! Și pentru că ne place să facem experiențele voastre și mai memorabile, vă aducem o ofertă specială. Cu cardurile Visa de la maib alto, vă bucurați de 7% reducere la achiziționarea biletelor pentru cel mai mare festival de muzică din Moldova, care va avea loc pe 24-25 august 2024.

Ca să beneficiați de reducere, trebuie să aveți un card maib Visa și să urmați pașii:

  1. Cumpărați bilete la Summer Fest de pe site-urile https://www.summerfest.md https://bisconcert.com/, https://mticket.md/ru sau de la casele de bilete „Bisconcert” ale Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”
  2. Plătiți cu cardul Visa de la maib alto
  3. Primiți o reducere automată de 7% din costul biletelor

Această ofertă este disponibilă în intervalul 1 mai 2024 - 25 august 2024, deci aveți timp suficient să vă faceți planuri și să vă asigurați participarea la festival.

 

Summer Fest este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Moldova, unde puteți savura nu doar muzică live, ci și momente unice alături de cei dragi. Cu artiști de renume internațional și local, aveți ocazia să vă umpleți de energie într-o atmosferă incendiară. Nu uitați să le spuneți și prietenilor despre ofertă și să îi invitați să se alăture petrecerii.

Ne vedem acolo!

Maib alto – next level premium banking!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok