Bucurați-vă de călătorii cu Mastercard

Călătoria cu Mastercard are întotdeauna privilegii suplimentare. Cu programul Mastercard Airport Security Fast Track*, puteți folosi un coridor separat de trecere a controlului de securitate în aeroporturile europene**.
Timpul și confortul dvs. sunt de neprețuit! Bucurați-vă de călătorii și mai mult cu Mastercard Airport Security Fast Track:

  1. Trecere mai rapidă a controlului de securitate la aeroport.
  2. Timp maxim pentru relaxare, cumpărături sau restaurante.

Rezervați trecerea controlului de securitate printr-un coridor separat de la Mastercard în câteva clickuri în aplicația digitală Mastercard Travel Experiences.
Pentru aceasta:

  • Înregistrați-vă în aplicația Mastercard Travel Experiences sau pe https://travelexperiences.mastercard.com/
  • Accesați aplicația, selectați aeroportul, numărul de călători și perioada de timp dorită.
  • Obțineți un cod QR pentru trecerea controlului pe un coridor separat, disponibil în aplicație sau prin e-mail. Descărcați-l în portofelul dvs. electronic sau salvați-l în aplicație.
  • Mergeți în zona Fast Track și prezentați codul QR pentru a obține acces.

Oferta este disponibilă pentru deținătorii de carduri premium Mastercard Platinum și Mastercard World Elite de la maib.
* Mastercard Airport Security Fast Track este disponibil în aeroporturile participante din Europa și Asia. Condițiile pentru diferite aeroporturi sunt diferite și urmează a fi precizate în aplicație sau pe site.
** Oferta e disponibilă în Europa și Asia, în special în: Spania, Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Belgia, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, Turcia, Cipru, China continentală, Tailanda, Malaezia, Vietnam. O listă mai specifică a aeroporturilor din aceste țări este prezentată aici. Lista țărilor și aeroporturilor poate fi modificată, consultați aplicația sau pagina web pentru a accesa lista actualizată.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok