Femeile alto: gândesc strategic, lucrează cu pasiune și le unește același vis – să includă Moldova în lista țărilor de succes

Un nou eveniment marca maib alto

Maib alto este mai mult decât banking. Este și despre formarea de comunități, investiția și grija față de societate, despre emoții și inspirație.

A devenit o tradiție organizarea periodică de evenimente în comunitatea alto, iar cel mai recent a fost dedicat femeilor alto, reunind antreprenoare din diverse linii de business și lidere din managementul executiv al companiilor, femei alto care sunt un exemplu de leadership, care inspiră și motivează.

Într-o atmosferă selectă, care a predispus spre networking, schimb de opinii și confesiuni profesionale, cele 15 femei alto au socializat, au inspirat și s-au lăsat inspirate, descoperite și redescoperite.

Ne-au convins că sunt femei excepționale, care creează impact în mediul în care activează, care influențează pozitiv oamenii din jur, care dezvoltă cariere, înregistrează performanțe extraordinare, iar poveștile lor de viață pot deveni lejer scenariu de film. Pe cât de complexe sunt afacerile pe care le gestionează, pe atât de calde și firești sunt lucrurile care le interesează, vorbind despre pasiuni, despre tradiții, valori de neam și simboluri care ne reprezintă ca țară, despre gusturi, savori locale și… visuri.

Iar revelația acestui eveniment a fost impresionantă: femeile alto visează frumos și au un vis comun - să contribuie ca Republica Moldova să fie inclusă în lista țărilor de succes. Cum să nu le iubești și să nu te mândrești cu femeile din comunitatea alto, femei care conduc afaceri și muncesc pentru un vis de țară atât de frumos?!

Alto – next level premium banking!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok