Continuă călătoria pentru sustenabilitate a comunității maib alto

Comunitatea maib alto și-a dat întâlnire la o nouă ediție de plantare a pomilor cu genericul „alto pentru viitor”, marcând, astfel, prima plantare de pomi din acest an a comunității alto la Grădina Botanică „Alexandru Ciubotaru” din capitală. Evenimentul a coincis cu un prilej excelent de a agăța de crenguțele de pomi mărțișoarele purtate în piept pe parcursul lunii martie, un moment simbolic de perpetuare a tradiției și de comuniune cu natura.

Cu gânduri bune, zâmbete și emoții frumoase, clienții alto, mulți dintre ei însoțiți de copii, au plantat peste 100 de pomi, contribuind astfel la creșterea suprafețelor verzi din Grădina Botanică, dar și la reducerea amprentei de carbon. De asemenea, comunitatea a putut vizita parcelele cu mesteceni sădiți anul trecut, făcând poze și luându-și inspirația de la natură pentru proiecte cu impact în viitor.

Evenimentele de plantare a arborilor în cadrul proiectului „alto pentru viitor” constituie doar unul dintre elementele călătoriei echipei alto împreună cu clienții menite să unească oamenii în jurul proiectelor care să dăinuie în timp.

maib alto next level premium banking

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok