Comunitatea alto invitată la un eveniment select pentru a celebra un an de next level premium banking în Moldova

Maib cu susținerea Visa au dat o petrecere plină de eleganță și atmosferă distinsă, celebrând împreună cu comunitatea clienților alto un an de la lansarea serviciului de premium banking.

În cifre, un an de alto înseamnă:

  • mii de clienți care formează comunitatea alto;
  • 12 zone dedicate alto, în capitală și regiunile țării;
  • 16 manageri alto dedicați;
  • 365 de zile de experiențe fericite pentru comunitatea alto.

În experiențe, alto înseamnă:

  • deservire personalizată;
  • manager personal;
  • concierge dedicat;
  • asistență 24/7;
  • produse și servicii exclusive;
  • evenimente și proiecte speciale.

Giorgi Shagidze, Președintele maib:
„Suntem încântați de rezultatele primului an de activitate a alto și de experiențele în premium banking pe care le creăm clienților noștri. Scopul alto este de a oferi servicii complexe de banking distincte de cele tradiționale. Clienții alto au parte de deservire personalizată în zonele dedicate din cele 12 sucursale maib, servicii de concierge, asigurări și multe alte experiențe, iar rezultatele primului an de alto sunt doar un început pentru tot ce ne propunem să creăm pentru acest segment de clienți maib”.

Evenimentul aniversar cu genericul „O zi cu alto” a inclus mai multe activități. Pe lângă atmosfera relaxantă, potrivită perfect unui debut de weekend, oportunitățile de networking, muzica selectă, clienții au aflat despre o serie de inovații și produse noi care vor completa în scurt timp portofoliul alto. De asemenea, au lăsat mesaje despre experiența lor de banking premium și idei de evenimente care să completeze suita evenimentelor organizate pentru comunitatea alto cu genericul „zilele alto”, dar și au urmărit cum bucătarul-șef Petru Chicu, asistat parțial și de chat GPT, a gătit un desert savuros, apreciat cu calificativul „absolut delicios”. Totodată, cei mai norocoși, prin tragere la sorți, au câștigat câte o invitație pentru două persoane la festivalul Tsinandali, iar un client a intrat în posesia unui voucher pentru o creație cu stil semnată de vestita designeră vestimentară Valentina Vidrașcu.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:
Alto este altceva decât exista în sectorul bancar din Moldova, iar numele alto anume aceasta și sugerează: pe de o parte - altitudine, înălțime, premialitate; pe de altă parte – că e altfel, e altceva. Mai exact, alto oferă noi oportunități pe care le creăm pentru a inspira clienții să cucerească noi înălțimi. Ne-am propus din start să furnizăm mai mult decât servicii bancare, iar clienților noștri să le oferim servicii premium, personalizate și unice, experiențe și feelingul de premium nu doar în banking. Feedbackurile zilnice confirmă faptul că am reușit în acest an să creăm experiențe extraordinare. E doar un început și vom continua să surprindem comunitatea alto. Le mulțumesc clienților alto pentru că suntem nu doar o opțiune, dar o alegere conștientă. Mulțumesc partenerului nostru Visa pentru faptul că ne ajută zi de zi, oră de oră, să punem în centrul atenției clienții maib. Și adresez mulțumiri speciale echipei maib, pentru profesionalismul, dedicația și inspirația de a dezvolta alto și de a crea experiențe memorabile clienților noștri”.

Pentru mai multe detalii despre alto: www.alto.md.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok