Alto pentru viitor – proiectul maib alto asociat cu tinerețea, puritatea și prosperitatea

Unul dintre lucrurile care ne unesc în comunitatea maib alto este viziunea comună că suntem ceea ce lăsăm în urma noastră. Punem preț pe faptele care să dăinuie, care au un impact pozitiv în comunitate, care inspiră un viitor mai bun și contribuie la fericirea celor din jur.

Anume așa a apărut proiectul alto pentru viitor, un proiect prin care maib alto își propune să inspire un viitor mai bun, să răspândească fericire și să unească oamenii.

Pe teritoriul Grădinii Botanice din Chișinău a fost dedicată o zonă specială în care fiecare client alto va avea oportunitatea de a sădi propriul arbore și de a se bucura de cum acesta crește, zi de zi, spre bucuria tuturor vizitatorilor. Este un omagiu pe care comunitatea maib alto îl aduce viitorului.

Arborele a fost și el ales cu minuțiozitate. Vor fi plantați mesteceni, simbol al tinereții, purității și prosperității, caracteristici care definesc clienții alto.

Primul eveniment de plantare a avut loc pe 13 mai, reunind clienți alto din întreaga republică, împreună cu întreaga familie, plantarea arborelui de mesteacăn reprezentând mai ales pentru copiii prezenți la eveniment o lecție de drag de natură, de respect pentru tot ce ne înconjoară și un exemplu de investiție în viitor.

Prezent la eveniment, Giorgi Shagidze, Președintele maib, le-a mulțumit clienților pentru parteneriat, că aleg alto pentru next level premium banking, dar și pentru participarea într-un asemenea proiect creat din responsabilitate și grijă pentru ceea ce rămâne generațiilor următoare.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Întrebându-ne cum ne-am putea exprima recunoștința față de clienții alto într-un mod altfel, într-un mod care să rămână în amintire, ani în șir, am inițiat proiectul alto pentru viitor. Astăzi ne-am dat întâlnire la Grădina Botanică pentru a crea o experiență mai neobișnuită, plantând arborii de mesteacăn, pe care îi oferim în dar atât clienților noștri dragi, cât și viitorului tuturor. Sperăm că acești mesteceni vor crea o frumusețe naturală în Grădina Botanică și vor fi investiția și angajamentul nostru față de valorile de mediu și comunitare”.  

Plantarea de arbori în cadrul proiectului alto pentru viitor va avea loc periodic.

Ion Roșca, Directorul Grădinii Botanice:

„Vreau să mulțumesc maib și clienților băncii pentru acest proiect extraordinar, care se pliază cu politicile Grădinii Botanice de a o transforma într-un spațiu cât mai frumos, cât mai verde, cât mai atractiv și decorativ. Vă asigur că veți trăi o mare plăcere să reveniți la Grădina Botanică și să vizitați alto pentru viitor. Noi ne angajăm să avem grijă ca fiecare arbore să se simtă bine și să crească falnic spre înălțimile cerului”.   

Evenimentele de plantare a arborilor în cadrul proiectului alto pentru viitor constituie doar unul dintre elementele călătoriei echipei alto împreună cu clienții menite să unească oamenii în jurul proiectelor care să dăinuie în timp.

Pentru mai multe detalii despre alto – next level premium – accesați https://alto.md/ro.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok