Alto – next level premium banking – arta de a investi în experiența de banking și personală

Investiția în oameni, în echipa maib este parte din cultura băncii. Angajații maib au acces la diverse cursuri și oportunități de instruire, de explorare a potențialului personal și profesional, jobul la maib făcând fiecare angajat să se simtă parte a unui hub de educație și inovație.

Recentul weekend nu a fost o excepție nici pentru echipa alto. Dacă anterior aceasta a explorat subiecte din mitologie, arhetipuri, stiluri de comunicare, de această dată a participat la un training dedicat stilului personal, susținut de Lucia Berdos, Cristis Beauty Aesthetics. De la simboluri, cromatică, valori, la stil și imagine, discuția a explorat aspecte importante inclusiv din perspectiva relației dezvoltate cu fiecare client și imaginii pe care managerii maib alto o creează.

Cu certitudine, există multiple oportunități de a petrece weekendurile, iar atunci când alegi să le petreci împreună cu echipa de la job, când alegi să investești pentru a fi mai bun astăzi decât ai fost ieri, alegi să oferi mai multă valoare adăugată clienților maib – reprezintă încă o valență a culturii maib, confirmând că We love our maib.

Alto – next level premium banking

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok