Perfectează RCA online, în 2 minute, direct pe telefon

Descoperă un nou nivel în procesul de perfectare a poliței RCA, elaborat de echipa DriveHub, de la maib ecosisteme! Scopul noului serviciu online este economisirea timpului și disponibilitatea 24 din 24 pentru orice utilizator, deținător a oricărui card bancar.

Procesul de perfectare a poliței de asigurare obligatorie (RCA) nu a fost niciodată atât de simplu și eficient. Acum poți solicita și achita acest serviciu fără necesitatea de a te deplasa la sediul companiei de asigurări, fără a sta în rânduri interminabile și cele mai important, fără a aștepta curierul cu polița pe hârtie.

Ceea ce era odată un proces îndelungat și complicat s-a transformat acum într-o operațiune online care durează mai puțin de 1 minut și poate fi efectuată oriunde te-ai afla.

Cum obții noua poliță RCA valabilă? Este foarte simplu:

  • Accesează platforma DriveHub/RCA;
  • Introduce doar numele, prenumele și numărul de înmatriculare al vehiculului (celelalte informații vor fi încărcate automat din baza de date);
  • Instant pe ecran va fi afișat prețul asigurării;
  • Efectuează plata online a poliței de asigurare (fără taxe ascunse, comisioane sau costuri suplimentare cu orice card bancar valabil);

Imediat după finalizarea plății, recepționezi polița de asigurare RCA  validată și gata de utilizare direct pe poșta electronica. Dar ast anu e tot! După recepționare poți salva polița de asigiurare direct în portofelul tău electronic Apple Wallet sau Google Wallet. 

Cu adevărat uimitor, nu-i așa? Acum, ceea ce în trecut dura mai multe ore poate fi realizat online în mai puțin de 2 minute, fără a te ridica de la calculator, fără a răspunde la apeluri sau a aștepta curierul.

Important: serviciul inovator de perfectare a RCA online este complet gratuit și nu implică comisioane, taxe suplimentare sau plăți adiacente. Totul se desfășoară în câteva minute, iar singurul cost este taxa pentru RCA.

Comandă acum, plătește și obține RCA online aici!
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok