O nouă altitudine: maib alto pornește pe Vârful Island Peak alături de un grup de aventurieri moldoveni

La maib provocările sunt la ordinea zilei, dar și mai mult băncii îi este caracteristică avansarea la noi altitudini alături de clienți și parteneri. Ghidați de entuziasm și de dorința de a cuceri noi înălțimi, echipa maib și-a arătat susținerea pentru un grup format din 20 de sportivi, în frunte cu alergătorul Iulian Bercu, sportivi pasionați de hiking, drumeție și alpinism, în calea lor spre escaladarea Vârfului Island Peak din lanțul de munți Himalaya.

Până la destinația finală – la altitudinea de 6160 de metri deasupra nivelului mării, pe tot parcursul călătoriei alături de aventurieri va fi maib alto - primul serviciu bancar premium din Republica Moldova, care oferă clienților o abordare individuală, un nivel excepțional de confort, fiabilitate și confidențialitate, produse bancare unice, management eficient al timpului și finanțelor. Maib alto le va economisi timp prețios și resurse financiare, precum și le va oferi suportul medical și informațional în orice situație.

Elena Negru, Șefa Direcției Produse Private Banking maib:

„Cucerirea unor noi altitudini face parte din cotidianul celor pasionați de alpinism și drumeție, la fel precum conceptul next level banking înglobează tot ceea ce înseamnă maib alto. Această similitudine și dorința comună de a ne autodepăși, de a oferi clienților experiențe bancare de nivelul următor ne-a determinat să susținem acest proiect și să cucerim împreună noi înălțimi.

Maib alto le va oferi sportivilor numeroase beneficii, precum eliberarea gratuită a numerarului peste hotare, acces în zonele lounge în aeroporturile din întreaga lume, suportul 24/7 oferit de un concierge personal, care le poate pune la dispoziție recomandări de cazare, restaurante, transport etc. Foarte importantă este asigurarea medicală de care dispun, valabilă pentru orice situații neprevăzute, de care sperăm să nu aibă parte. Pe toată durata expediției, maib le va fi alături, oferindu-le soluții bancare moderne, la orice oră și oriunde s-ar afla, în doar câteva clickuri distanță”.

Până a ajunge la destinația finală – Vârful Island Peak, care este planificată pentru începutul lunii noiembrie, aventurierii vor depăși rând pe rând noi altitudini din Himalaya, comparabile cu cele mai înalte vârfuri de pe diferite continente, unul dintre ultimele popasuri urmând a fi Everest Base Camp (5364m).

Iulian Bercu, liderul grupului în călătorie, fondatorul „Run Moldova”:

„Ne bucurăm să avem susținerea maib în această experiență provocatoare, dar plină de senzații tari. La mii de metri înălțime, cele mai moderne soluții bancare sunt imperioase, de aceea suntem siguri că utilizând serviciul maib alto vom beneficia de cele mai bune oferte și reduceri, de achitări rapide, de consultanța managerului personal care este disponibil oricând și, cel mai important, de asigurarea medicală. Deși, sperăm să nu avem nevoie de ea și să ne întoarcem încărcați cu adrenalină și energie pentru a împărtăși din experiențele noastre și altor pasionați de alpinism și drumeție. Credem că implicarea mediului de afaceri în susținerea unor astfel de proiecte contribuie semnificativ la dezvoltarea domeniilor social, cultural și sportiv din țară, susținând oamenii de valoare și dându-le aripi celor cu potențial, dar cu mai puține posibilități financiare”.

Călătoria deja a început prin escaladarea unor vârfuri din coroana Carpaților și a Bucegilor din România, cum ar fi Vârful Ciucaș (1954m) și Vârful Omu (2504m), aceste experiențe având rolul unor antrenamente de pregătire în condiții de munte și stânci, asemănătoare cu provocările care urmează în marea ascensiune.

Înainte de a porni în marea aventură, conaționalii preconizează să organizeze o întâlnire offline la Butuceni pentru a oferi lecții de alpinism doritorilor. Iar sfârșitul expediției va încununa cu publicarea unui filmuleț despre aventura propriu-zisă.

Despre maib

Maib este banca comercială nr.1 în Republica Moldova şi cea mai mare din acest segment. De 31 de ani, maib continuă să susţină cele mai importante proiecte culturale, artistice, sociale, sportive, educaţionale şi de antreprenoriat, investind în oamenii valoroşi ai ţării şi în iniţiativele care contribuie la dezvoltarea şi îmbunătăţirea vieţii oamenilor. 

Cu o experienţă de trei decenii pe piaţa bancară, maib este una dintre cele mai moderne şi inovative instituţii, stabilă şi de încredere, investind în construirea relaţiilor pe termen lung cu clienţii, punând accent pe digitalizare, rapiditate, flexibilitate şi abordare personalizată. Banca deserveşte aproximativ un milion de clienţi: atât persoane fizice, cât şi IMM şi corporaţii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok