Maib și Visa oferă acces nelimitat în sălile Lounge Key pentru clienții alto

Și mai multe beneficii pentru clienții maib alto, deținători de carduri Visa Platinum. Acum cu cardurile Visa Platinum de la maib, aveți acces nelimitat în peste 1300 de săli Lounge Key și Fast Track International.

Prin intermediul programului Lounge Key, aveți privilegiul de a intra în nenumărate lounge-uri de la aeroporturi de nivel mondial, unde vă așteaptă o atmosferă confortabilă și liniștită. Aceste spații sunt complet echipate pentru a vă oferi o experiență plăcută, fie că doriți să vă relaxați sau să vă desfășurați activitățile de lucru, beneficiind de facilități precum Wi-Fi, gustări și băuturi.

Cu ajutorul serviciului Fast Track, vă oferim posibilitatea de a trece rapid prin formalitățile din aeroport, utilizând un coridor separat, în regim prioritar și fără așteptare în cozi. Astfel, economisiți timp valoros și vă puteți bucura de momente de relaxare înainte de zbor.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, asigurați-vă că aveți cardul activ. Această ofertă specială este disponibilă între 1 februarie și 30 septembrie 2024. Nu ratați șansa de a vă transforma călătoriile în experiențe de neuitat.

Maib alto – next level premium banking!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok