Cu maib, investești inteligent: Din 29 mai se lansează a doua emisiune de obligațiuni corporative maib

După înregistrarea cu succes în Registrul Emitenților de Valori Mobiliare și aprobarea de către Comisia Națională a Pieței Financiare a rezultatelor primei emisiuni de obligațiuni corporative, desfășurate în perioada 25 aprilie – 15 mai, maib anunță lansarea celei de-a doua emisiuni de obligațiuni corporative.

Din 29 mai, timp de 21 de zile calendaristice, se va desfășura a doua emisiune de obligațiuni corporative maib, acestea fiind disponibile spre subscriere în orice sucursală maib sau în cadrul Departamentului Investiții Corporative (str. Columna 104/1).

Obligațiunile corporative sunt o oportunitate excelentă de a-ți gestiona economiile și de a obține beneficii semnificative pe termen mediu și lung, pentru tine sau pentru afaceri.

Care sunt caracteristicile obligațiunilor corporative maib?

 • 4 emisiuni timp de 12 luni în valoare totală a ofertelor de 400 milioane lei 
 • 21 de zile calendaristice pentru perioada de subscriere a unei emisiuni
 • 20 mii lei este investiția minimă
 • 100 milioane lei este investiția maximă în cadrul unei emisiuni

Alege să investești inteligent în obligațiunile corporative maib și obții:

 • Rentabilitate atractivă: Obligațiunile corporative maib oferă câștiguri mai mari decât depozitele tradiționale sau alte produse de economisire. Acestea reprezintă o modalitate eficientă de a-ți crește economiile pe termen mediu și lung. Vezi din video ce reprezintă cuponul și cum este calculată rata dobânzii.
 • Siguranță și încredere: Maib este o instituție financiară de încredere, cu o reputație solidă pe piața bancară. Obligațiunile corporative beneficiază de garanțiile băncii, ceea ce oferă un grad ridicat de siguranță pentru investitori.
 • Transparență: Oferim 100% transparență în legătură cu termenii și condițiile investiției tale, astfel încât să poți lua decizii informate și să te simți în siguranță în legătură cu economiile tale.
 • Accesibilitate: În cazul în care ai nevoie de acces rapid la fondurile tale, există opțiuni de lichiditate prin tranzacționarea obligațiunilor corporative pe piața secundară, la Bursa de Valori a Moldovei, sau de retragere a investiției inițiale, în conformitate cu condițiile notate în contract.

Cum contractezi obligațiunile corporative

 • Analizează Prospectul de ofertă publică și informațiile aferente publicate pe pagina www.maib.md
 • Depune o cerere de subscriere și încheie contractul în orice sucursală maib sau la oficiul Intermediarului (Chișinău, str. Columna 104/1).
 • Are loc transferul mijloacelor bănești din contul clientului (investitorului) în contul special al obligațiunilor subscrise.
 • Felicitări, ești inclus în registrul deținătorilor de obligațiuni. Astfel, ai devenit investitor și deținător de obligațiuni corporative maib.
 • Te rugăm să ții cont că potrivit Codului Fiscal cupoanele obținute din deținerea obligațiunilor reprezintă surse de venit impozabil.

Pentru mai multe detalii despre noul instrument de investiții, accesează pagina web maib.md și Prospectul de ofertă publică.

Investește inteligent.
Cu maib e simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok