Asigurarea locuințelor și CASCO în condiții avantajoase pentru clienții alto

Oferim un plus de siguranță și încredere pentru clienții premium. Misiunea noastră este să vă garantăm deservire de excepție și avantaje exclusive. Anume pentru că sunteți mereu o prioritate pentru noi, acum, în cadrul alto, beneficiați de CASCO și asigurarea locuinței în condiții speciale.  

Ce vă oferă aceste condiții avantajoase?

  • Operativitate – datorită managerului personal și digitalizării unor procese.
  • Confort – toate operațiunile sunt efectuate în zona premium alto.
  • Siguranță – acoperire garantată de către o companie de asigurări cu capital străin și una din cele mai mari companii de asigurări de pe piața din Moldova, cu experiență vastă atât la nivel național cât și internațional.

Ce înseamnă asigurarea CASCO?

Asigurarea CASCO acoperă daunele aduse propriului autovehicul. Conduceți în liniște, pentru că autovehiculul are protecție împotriva unei game largi de riscuri, cum ar fi daunele materiale cauzate de accidente rutiere, furt, incendiu, calamități naturale sau alte evenimente neprevăzute.

Ce este asigurarea bunului imobil?

Vă puteți păstra locuința în siguranță. Acest produs vă asigură casa sau apartamentul de pericole imprevizibile, cum ar fi incendiu, furt, vandalism și dezastre naturale. 

În cadrul alto, vă oferim deservire premium, produse bancare unice și abordare personalizată, ca să aveți confort și încredere în banca dumneavoastră. Încă nu beneficiați de primul serviciu bancar premium din Moldova? Trimiteți solicitarea direct pe site sau sau vizitați una dintre sucursalele cu zona premium alto.

Muncim cu dedicație ca să vă oferim cele mai bune și exclusive servicii. Continuăm să îmbunătățim serviciul alto în fiecare zi.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok